Kallas: Eesti sport vajab muutust. Seli: praegune süsteem on end õigustanud

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaat Neinar Seli.
Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaat Neinar Seli. Foto: Margus Ansu

Täna ETV eetris olnud jutusaates Foorum, pidid Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaadid põhjendama, miks peaks just neid sellele kohale valima.

Madis Kallas leidis, et Eesti sport vajab muutust ning tema presidendiks saamine annaks sellele protsessile hea tõuke. «EOK vajab värskendust ja muutusi. Näiteks täitevkomitees peaks igal inimesel olema kindel vastutusala,» leidis ta.

Neinar Seli pidas aga oma stardiplatvormi paremaks, kuna ta on EOK süsteemis juba aastaid tegutsenud. «Olen pikalt sörkinud presidendi sabas, nüüd olen valmis pikemaks spurdiks,» sõnas seni asepresidendi ametit pidanud mees. «Süsteemi lõhkumine, on lihtne, aga katsuge midagi ehitada. Praegune süsteem on end õigustanud, ent vajadusel on siit hea teha muutusi.»

Kallase asepresidendikandidaat Erki Noole sõnul pole Eesti spordil selget tulevikunägemust. «Me pole kusagil välja öelnud, kuhu tahame oma spordiga jõuda kümne aasta pärast,» märkis ta.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles