Video: Lindpere koduklubi langes dramaatiliselt konkurentsist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal) heitlemas DC Unitedi mängumehe Marcelo Saragosaga.
Joel Lindpere (paremal) heitlemas DC Unitedi mängumehe Marcelo Saragosaga. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls kaotas USA liiga veerandfinaali korduskohtumises koduplatsil 0:1 DC Unitedile ja langes konkurentsist. Kuna avakohtumine oli lõppenud 1:1, siis olid Unitedi võidunumbrid kokkuvõttes 2:1.

Korduskohtumises lõi külaliste võiduvärava Nicholas DeLeon alles matši 89. minutil. Kaotus oli Red Bullsi jaoks seda valusam, et ise ei suudetud 73. minutil realiseerida penaltit. Penaltit lööma läinud Kenny Cooper saatis esimesel üritusel küll palli väravasse, kuid kohunik ei lugenud sooritust määrustepäraseks. Seega pidi Cooper uuesti lööma asuma ning sel korral ta eksis.

Mõlemad meeskonnad lõpetasid kohtumise kümne mehega. Red Bullsi poolel teenis 75. minutil teise kollase kaardi Rafa Marquez ning külaliste ridades eemaldati 70. minutil väravavaht Abdul Bilal Hamid.

Lindpere alustas võõrustajate ridades kohtumist algkoosseisus ning vahetati 89. minutil puhkama.

Vaata kohtumisest videot.

DC United läheb poolfinaalis vastamisi nüüd Houston Dynamoga. Teises poolfinaalis kohtuvad Los Angeles Galaxy ja Seattle Sounders.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles