Võitmatu poolakas lubab homme lõpetada Klitško valitsemisaja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariusz Wach
Mariusz Wach Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul asub ukrainlane Vladimir Klitško kaitsma oma WBO, IBFi, IBO ja WBA meistrivöösid, kui poksi raskekaalu tiitlimatšis tuleb talle vastu poolakas Mariusz Wach, kes on senise profikarjääri jooksul alistanud kõik vastased.

Wachi juhendaja Juan De Leon rääkis enne matši, et nad soovisid just vastamisi minna Vladimir Klitškoga, kuna ta ei ole nii tugev nagu tema vanem vend Vitali Klitško, kirjutab SI.

«Tahtsime Vladimirit esimesena ette võtta. Vitali on tõeline võitleja ja ta on tugevam. Kuid õige aja saabudes võtame ka tema ette,» lubas De Leon.

Ka Wach ise lubas noorema Klitško võitudeseeria lõpetada. «Laupäeval näete teistsugust Mariusz Wachi, kes võtab Klitškolt meistrivööd. See matš jääb inimestele pikaks ajaks meelde,» lubas Wach.

32-aastane Wach on senise profikarjääri jooksul pidanud 27 kohtumist ning seni on ta ringist alati väljunud võitjana. Seejuures 15 võitu on tulnud nokaudiga.

Klitško on senise profikarjääri jooksul pidanud 61 matši ning nendest on ta võitnud 58 ja kaotanud 3. Nokaudiga on ta teeninud 51 võitu. Viimati pidi ta kaotuse vastu võtma 2004. aastal, kui ta jäi alla ameeriklasele Lamon Brewsterile.

«Ma näen temas võitlejahinge, mis tahab tõusta meistriks,» tunnustas ka Klitško homset vastast.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles