Piltuudis: Klitško näolapp sai trennis kõvasti tümitamist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan De Leon hoiab üleval löögipatju, millele on kleebitud Vladimir Klitško näopilt. De Leoni õpilane Mariuz Wach harjutab samas agaralt lööke vastu Klitško näopilte.
Juan De Leon hoiab üleval löögipatju, millele on kleebitud Vladimir Klitško näopilt. De Leoni õpilane Mariuz Wach harjutab samas agaralt lööke vastu Klitško näopilte. Foto: SCANPIX

Hamburgis peetakse homme raskekaalupoksi tiitlimatš, kus vastamisi lähevad WBO, IBFi, IBO ja WBA meistrivööde omanik Vladimir Klitško ja senise karjääri jooksul vaid võite tunnistanud Mariusz Wach.

Kolmapäevasel avatud treeningul pakkusid Wach ja tema treener Juan De Leon ka publikule kõneainet, kui De Leon tõmbas kätte löögipadjad, mille peale olid kleebitud Vladimir Klitško näopildid.

Nii taguski Wach terve treeningu jooksul Klitško näopildiga löögipatju. «Üsna naljakas värk,» teatas seepeale treeningut jälginud Klitško.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles