Õunpuu: Eestisse naasmine on viimane variant

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Õunpuu
Andris Õunpuu Foto: volley.ee
Andris Õunpuu koduklubi alistas Norra võrkpallimeistrivõistluste viimases voorus kodusaalis Førde VBK 3:0 (25:20, 25:21, 25:21) ja lõpetas liiga varem kindlustatud teise kohaga. Eestlasest nurgaründaja pani hooajale ilusa punkti, tuues üleplatsimehena 17 punkti (14 rünnakut, kolm blokki).

Esimese välishooaja mööda saatnud Õunpuu tõenäoliselt Randabergis ei jätka, kuid kodumaale tulekut peab 24-aastane ja 195 cm pikkune Saaremaalt pärit pallur vähetõenäoliseks. «Pigem piilun välismaal ringi, Eestisse naasmine on viimane variant,» kostis ta volley.ee’le.

Randabergis koges Õunpuu palju meeldivat, kuid paraku ka sama palju negatiivset. «Positiivne oli see, et sai tõsiselt igas kohtumises kaasa teha ja meeskonna liider olla. Vargsi lootsin ka koondise kandidaatide sekka mahtuda, kuid ilmselt usaldab Avo Keel mehi, keda rohkem oma silmaga näinud,» lausus Õunpuu.

Sellega heade asjade loetelu ka piirdub. «Norrasse tulles oli palju lubadusi, millest pooled jäid aga täitmata. Näiteks ei saanud mina ja elukaaslane tasuta ujulas ega jõusaalis käia. Saalis olevad kangid ajasid hädapärast asja ära, kuid tõsist jõutrenni seal teha ei saanud. Beritile lubati ka tööd, kuid seda ei leitud. Klubi mänedžeri ja juhatuse vahel olid pidevad hõõrumised. Lõpus taheti palga kallale minna, kuid siis tuletasin meelde, et paljud kokkulepped on jäänud täitmata. Norralased on oma eluga väga rahul ja teiste probleemid neid väga ei huvita,» rääkis Õunpuu.

Kuigi Randaberg on Õunpuu sõnul tema teenetest ka tuleval hooajal huvitatud, peab pakkumine olema tunduvalt parem kui praegune leping. «Randaberg sai koha eurosarja ja Põhjamaade meistrivõistlustele, kuid üks minu jätkamise tingimus on mänedžeri vahetumine. Otsin kontakti Nyborgiga, nende ühe nurgaründaja tase jätab soovida,» tutvustas Õunpuu oma kavatsusi.

Eestisse naaseb Õunpuu kahe nädala pärast, kui tema juhendatav kuni 16-aastaste poiste võistkond on osalenud Norra meistrivõistluste finaalturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles