Skandaal: Saksamaa olümpiakangelane tulistas õhupüssist koera

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kaarel Täll
Copy
David Storl (vasakul) koos poolaka Tomasz Majewski (keskel) ja ameeriklase Reese Hoffaga Londoni olümpiamängude medalitseremoonial
David Storl (vasakul) koos poolaka Tomasz Majewski (keskel) ja ameeriklase Reese Hoffaga Londoni olümpiamängude medalitseremoonial Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel kuulitõukes hõbemedali võitnud David Storl on sattunud skandaali, sest selgus, et noor sportlane oli eelmisel aastal õhupüssist koera tulistanud.

Möödunud aasta juunis tulistas 22-aastane mees Cheminitzi staadioni alal sõbraga koos olles õhupüssist koera. Kuigi koeraomanik mehe kohta ametlikku süüdistust ei esitanud, märgiti Storli nimi politseis ära.

Nüüd ei kutsunud Saksamaa Liitvabariigi president Joachim Gauck meest uhkele vastuvõtule, kuhu lähevad kõik ülejäänud Londini mängudel medali võitnud sportlased.

«Ma ei soovi seda enam kommenteerida. Saan ainult kinnitada, et olen juhtunut pikalt kahetsenud,» rääkis sportlane Bildile.

Tagasi üles