Chelsea peatreener: liiga juhtkond ei hooli minu mängijate tervisest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea endine peatreener Roberto di Matteo.
Chelsea endine peatreener Roberto di Matteo. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Roberto di Matteo on vihane Inglismaa kõrgliiga juhtide peale, kes ei tulnud vastu tema soovile klubide MMi eel mängugraafikut muuta.

Meistrite liiga võitja Chelsea mängib 8.detsembril Sunderlandiga ja lendab seejärel Jaapanisse Yokohamasse, kus peab 13. detsembril klubide MMi poolfinaali. Di Matteo soovis Sunderlandi mängu seetõttu edasi lükata, kuid liiga juhid keeldusid.

«Ma lihtsalt ei mõista seda. Tahaksime, et meil oleksid Jaapanis parimad võimalused midagi saavutada – ajavahe on üheksa tundi, jõuame kohale kolm päeva varem. Seega tuleb mängudeks valmistumisel endast maksimum anda. Turniir algab juba 6. detsembril, nii et meie poolfinaalivastane on kohtumise hetkeks nädal aega kohal viibinud. Tegemist on väga suure riskiga nii mängijate üldist tervist kui ka vigastusi silmas pidades,» kurjustas di Matteo.

Itaallase meelest ei lähe klubide MM lihtsalt inglastele piisavalt korda. «Saan aru, et mängugraafik on tihe, aga kui on tahtmist, saab seda muuta küll. Kõik teised alaliidud teevad kõik, et oma riigi klubisid MMil aidata. Tegu on ühe tähtsama klubijalgpalli karikaga. Võib-olla Inglismaal seda tõesti ei hinnata, aga kui rääkida Lõuna-Ameerika või Aasia esindajatega, siis neile on see väga oluline,» lisas itaallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles