Ferguson tegi James Bondile mängupiletit pakkudes suure prohmaka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson.
Sir Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Sir Alex Ferguson tahtis teha ilusat žesti James Bondi rolli mängivale Daniel Craigile, kuid tema pakkumine lükati järsult tagasi.

Ferguson lendas septembrikuus üle ookeani New Yorki ning tutvus lennureisi ajal Craigi emaga. Jutuajamise käigus pakkus Ferguson, et kuulus näitleja võib tulla tema kulul Unitedi kodustaadionile Old Traffordile mängu vaatama, kuid sai kiire äraütlemise osaliseks, kuna selgus, et Craig toetab hoopis Unitedi kõige vihasemat rivaali Liverpooli.

«Ütlesin Danieli emale, et nende jaoks on igal ajal Old Traffordil pilet ootel. Seepeale vaatas ta mind nagu vanakuradit ja ütles: ma ei usu, et Daniel tahaks Unitedit vaatama tulla,» kirjeldas Ferguson The Sunile. «Mis välja tuli – ma küll teadsin Danieli, aga mul polnud aimugi, et ta on Liverpooli fänn!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles