Valga sai HITO vastu hooaja neljanda võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Järveläinen.
Joonas Järveläinen. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Valga võõral väljakul turniiritabeli viimase KK HITO 71:59.

Valga parimana viskas Edgars Cunda 14 punkti, Raitis Grafs lisas 12 punkti ja 9 lauapalli ning Joonas Järveläinen 11 punkti. HITO parimana tõi Sander Saare 13 silma.

«Oli huvitav mäng. Poisid mängisid lõpuni. Seekord oli Valga parem, aga üldiselt jäin rahule ka meie meeste mänguga. Kui suudaksime oma suuremaid mõõnu ära hoida, oleks mängupilt veelgi parem,» sõnas HITO peatreener Priit Sternhof pressiteate vahendusel.

«Mäng nagu mäng ikka,» märkis Valga mänedžer Antti Vasar. «Võit on tähtis, ei loe paljuga võitsime. Uus treener tõi kaasa uue nägemuse, mis ei ole meeskonna jaoks lihtne. Vana süsteem lõhutakse ning hakatakse uut peale panema ning see võtab aega. Tänase võidu võtsime jõuga.»

Valgal on üheksast peetud mängust turniiritabelis nüüd kirjas neli võitu ja viis kaotust, mis annab neile viienda koha. Tabeli viimasel kohal jätkav HITO on ühe võidu kõrval kaotanud seitse mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles