Pohlak: narkootikumidega seotud inimestel ei ole koondises kohta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Konsa.
Oliver Konsa. Foto: Laura Oks

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak märkis narkosüüdistuse saanud Nõmme Kalju mängumehe Oliver Konsa juhtumi kohta, et ühelgi narkootikumidega seotud inimesel ei ole kohta Eesti koondises.

«Narkootikumid on üks viimaseid asju, millega klubisid ja jalgpalliga seotud inimesi tegelemas näha sooviks. Jalgpall on kas või läbi Levadia «Ei narkootikumidele» projekti selle suure probleemi vastu avalikult võidelnud. Mõistame igasuguse seotuse meelemürkidega täielikult hukka.

Jalgpall oma olemuselt on alternatiivne tegevus erinevatele pahedele, mida nii-öelda vabas maailmas, mille osa me nüüd oleme, on rohkem kui kunagi arvatagi oskasime. Loodan väga, et hoiakud ühiskonnas hakkavad muutuma ja igaüheni meist jõuab arusaam vastutusest, mida kanda tuleb ja mida üks või teine käitumine kaasa toob.

Soovime läbi jalgpallikoondise kanda väärtusi ja seepärast on sõnadetagi selge, et kõnealuste seostega inimestel ei ole selles kollektiivis kohta,» kirjutas Pohlak.

 

Copy
Tagasi üles