Transi president Burdakov: petistel pole jalgpallis kohta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Transi president Nikolai Burdakov.
Narva Transi president Nikolai Burdakov. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Narva Transi jalgpalliklubi president Nikolai Burdakov tunnistas, et tal pole klubi tabanud süüdistustega absoluutselt kursis, kuid toetab kihlveopetturite vastu võitlemist igati.

«Ma ei tea, mis tõendusmaterjal politseil ja prokuratuuril on, ma ei tea, kes on need kuus kahtlusalust ja milles neid kahtlustatakse. Ma ei oska arvatagi, millest kriminaalasi on tulnud,» nentis Burdakov Sports.ee'le.

Samuti kinnitab Burdakov, et pole osanud kedagi mängijatest kahtlustada. «Kui mul oleks vähimadki sedalaadi kahtlused olnud, oleksin ammu ise prokuratuuri läinud, avaldus näpus. Kordan seda, mida ütlesin kaks aastat tagasi – oleme sügavalt tänulikud, kui korrakaitseorganid suudavad tuvastada faktid ja viia kohtu ette need, kes on pettuses süüdi,» rõhutas Burdakov. «Niisugustel inimestel pole meie klubis kohta, õigupoolest pole neil üldse jalgpallis kohta. Ega isegi mitte jalgpalli lähedal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles