Tiimi pealik: Korjus on superstaar

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Liis Treimann

Sellel nädalavahetusel toimuva Macau Vormel-3 GP eel rääkis Galaxy Double R Racingu meeskonna pealik Anthony Hieatt, et ootab oma sõitjatelt Jimmy Erikssonilt ja Kevin Korjuselt kõrgeid kohtasid.

«Ootame Macau võistlust suure huviga, sest see on motospordi maailma üks hooaja tippsündmusi,» vahendab motosport.com Hieatti sõnu. «Olen kindel, et Mercedese HWA mootor on võidu jaoks piisav ning teeme kõik, mis meie võimuses, et saada võimalikult kõrge koht.»

Tiimipealiku sõnul on sõitjatel vaja ka pisut õnne ning nad peavad olema sajaprotsendiliselt kontsentreeritud. «Kevin ja Jimmy ei ole küll väga kogenud vormel-3 masinatel, kuid usume, et nad teevad oma tööd hästi. Tegelikult Kevinil puudub igasugune vormel-3 kogemus, kuid teda tunnustatakse justkui superstaari.»

Eriksson osaleb Macau võidukihutamisel teist korda ning sellel hooajal võitis ta ATS vormel-3 sarjas meistritiitli. Lisaks võitis noormees kaheksa etappi ja 18 korral jõudis ta poodiumile. Korjus lõpetas vormel-Renault hooaja 10. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles