Lõuna-Aafrikas tapeti profipoksija ning sportlase naabrid tapsid omakorda mõrvari

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine WBO raskekaalu maailmameister Corrie Sanders (vasakul) tapeti selle aasta 23. septembril.
Endine WBO raskekaalu maailmameister Corrie Sanders (vasakul) tapeti selle aasta 23. septembril. Foto: SCANPIX

Lõuna Aafrika Vabariigi profipoksija Lundi Madondile tapeti oma kodus Scenery Parkis. Madondile oleks pidanud kohtuma 8. detsembril sulgkaalu tiitlimatšis Macbute Sinyabiga.

Mõrvariks oli 17-aastane noormees, kellele omakorda pärast tapatööd kohalike elanike poolt kallale tungiti ning mees tapeti. Politsei ei oska veel öelda esimese mõrva motiivi. Tapja suri kiirabiautos teel haiglasse.

Laupäeval tapetud Madondile on järjekordne peatükk LAVi poksimaailma tabanud surmade seeriast. Kõigest kaks kuud varem suri endine WBO raskekaalu tšempion Corrie Sanders, kes lasti maha Johannesburgis. Eelmisel kuul suri endine LAVi kärbeskaalu tšempion Marcus Temple. Tuntud poksikohtunik Isaac Tshabalala, võistluste korraldaja Moss Tau ja mänedžer Magali Botha on samuti kõik surnud selle aastanumbri sees.

Lisaks on 2012. aastal surnud veel endised poksijad Charlie Els, Malibongwe Thoba, Galekile Magabi ja Mike Bernardo, kirjutab fightnews.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles