Eesti naiste koondise peatreener asub tööle Inglismaa kõrgliigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Boanas
Keith Boanas Foto: Margus Ansu

Eesti naiste jalgpallikoondise peatreener Keith Boanas asub tööle Inglismaa naiste Superliiga klubi Lincoln Ladies peatreenerina. Uues ametis on tema hoolealuseks teiste seas ka Inglismaa koondise kapten Casey Stoney.

Lisaks asub Boanas tööle ka Inglismaa League One klubi Notts County noortega.

Eesti Jalgpalli Liit ja Keith Boanas leppisid kokku, et Boanase leping Eesti naiste koondise peatreenerina lõpeb 31. detsembril 2012.

«Keith on Eestis töötanud alates aastast 2009 ning tema juhendamisel saavutas naiste koondis oma läbi aegade parima tulemuse, kui 2011. aasta MM-valiksarja alistasti Serbia, Põhja-Iirimaa ja Horvaatia. Keithi uus töökoht on kompliment nii talle kui ka meie valikule just teda peatreeneriks tuua,» lausus Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

«Lisaks peatreeneri rollile on Keith olnud paljude mängijate mentor, aidates neil saavutada uut taset ja kvaliteeti. Ta algatas ka meie esimese naistele mõeldud treenerikursuse. Keithi panus naiste jalgpalli arengusse on olnud tähelepanuväärne ja soovime talle kõike head uues ametis. Lahkume heade sõpradena ja loodame edaspidigi koostööd teha,» lisas Rei.

«Soovin Eesti Jalgpalli Liitu südamest tänada erakordselt ilusa aja eest koondise eesotsas. Olen selle eest väga tänulik – leidsin siit palju sõpru, nägin mitmeid talendikaid ja töökaid mängijaid, inimesed võtsid mu omaks, mu süda jääb Eestisse,» lausus Keith Boanas.

«Neli aastat on pikk aeg ja leppisime jalgpalliliiduga kokku, et võtan uue pakkumise vastu. Loodan, et saan edaspidigi tulla Eestisse ja ala arengule kaasa aidata. Veedan jõulud ja uue aasta koos oma abikaasaga Tallinnas, külastan Aastalõputurniiri ja ütlen head aega kõigile mängijatele ja sõpradele,» sõnas inglane.

Kellest saab uus naiste koondise peatreener, on hetkel lahtine.

Vaata, kuidas Eesti naiste koondis koos maailmakuulsa laulja Haddawayga Boanasega hüvasti jättis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles