NBA kogemusega Soome kuulsaim korvpallur ei saa tööd ka koduliigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Möttölä (vasakul)
Hanno Möttölä (vasakul) Foto: SCANPIX

Soome läbi aegade edukaim korvpallur ja koondise senine kapten Hanno Möttölä soovib koondise särgis mängida ka järgmise aasta EM-turniiril Sloveenias, kuid mees on hetkel ilma klubita ja mängutunnetuse säilitamine on raske, vahendab ERR Sport.

«Sihin ikkagi järgmise aasta EMi,» vahendab YLE 36-aastase ja 209 cm pikkuse ääremängija sõnu. «Olen eelmiseid hooaegu pidanud alustama operatsioonilaual, kuid tänavu on vähemalt tervis korras.»

Viimased kolm hooaega on Möttölä mänginud koduses liigas ToPo särgis, kuid praegu pakutakse mehele Soomest vaid tugevuselt teise liiga tasemel mängukohti.

Hooaegadel 2000-02 esimese soomlasena NBAs Atlanta Hawksis mänginud Möttölä on karjääri jooksul teinud ringi peale ka Euroopale ning esindanud selliseid tippklubisid nagu Tau Ceramica, Bologna Skipper, Pesaro Scavolini, Moskva Dünamo, Kaunase Žalgiris ja Thessaloniki Aris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles