Klitško ja Haye poksimatš toimub Schalke staadionil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (vasakul)
David Haye (vasakul) Foto: AFP / Scanpix

Poksi raskekaalu maailmameister ukrainlane Vladimir Klitško kohtub David Haye'ga 20. juunil Saksamaa Bundesliiga klubi Schalke staadionil.

Klitško mänedžeri sõnul on klubiga kokkuleppe saavutatud ja matš võib 61 000 inimest mahutaval sissetõmmatava katusega staadionil aset leida.


28-aastane Haye on viimasest 22 matšist kaotanud vaid ühe. 33-aastane Klitško on 55st viimasest matšist võitnud 52. Juhul, kui Klitškol õnnestub Haye alistada, siis kohtub ta tõenäoliselt venelase Aleksander Povetkiniga.


Haye on matši Klitškoga ihaldanud juba tükk aega, kuna oma väljaütlemistes on ta kindel, et suudab ukrainlase alistada. Klitško on jällegi öelnud, et sooviks jutupauniku suu ringis sulgeda.

«Olen Vladimirit jahtinud tükk aega ning ka läbirääkimised kestsid kolm kuud,» säras Haye, kes on väljendanud kohtumise eel suurt enesekindlust. «Vladimir pole kunagi seda matši tahtnud, kuid nüüd tuleb tal vöö kaotamisega leppida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles