Kiiruse leidnud Korjus näitas Macau vabatreeningul neljandat aega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Liis Treimann

Vormel-3 sarja traditsioonilisel hooaja lõpuvõistlusel Macau GPl osalev Kevin Korjus näitas tänasel teisel vabatreeningul väga head kiirust ja sai kirja neljanda aja.

Macaus Double R'i meeskonna Dallara-Mercedesel kihutav Korjus kaotas vabatreeningu võitnud Felix Rosenqvistile 0,179 sekundiga. Korjuse ette mahtusid veel ka Daniel Juncadella ja Antonio Felix da Costa.

Esmakordselt tõsisel F3 sõidul kaasa tegev Korjus tegi eilsel esimesel vabatreeningul avarii, sõites kergelt seina ja lõhkudes auto esitiiva. Osalt seetõttu jäi tema laeks eilses esimeses kvalifikatsioonis alles 20. koht, kuid samass on eestlasel tänu lühikeseks jäänud eilsele päevale täna kasutada nii mõnestki konkurendist rohkem värskeid rehve.

Täna sõidetakse Macaus ka teine kvalifikatsioon, kuid tänastki päeva on kitsal ja salakavalal tänavarajal varjutanud erinevates klassides toimunud avariid ning algne ajakava selle tõttu nihkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles