Eesti vabavõitlejad võistlevad Soomes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Hiiemäe.
Henri Hiiemäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Laupäeval, 17. novembril, peavad Eesti MMA-võitlejad Lauri Ülenurm, Henri Hiiemäe ja Helin Paara Soomes oma järgmise sportliku vabavõitluse matši. Lahingud peetakse liigas The Cage, kus veel kaks nädalat tagasi saavutas Ott Tõnissaar võidu Tšetšeenia võitleja Musa Amagovi üle.

B -61,2 Lauri Ülenurm (Team Scared & Paranoid) vs Toni Tauru (Soome)

Tartu spordiklubis Võimla treeniv Lauri Ülenurm (3 võitu, 3 kaotust) pidas oma esimese matši profireeglite järgi juba 2007. aastal. Tema parimaks saavutuseks on Soome amatööride lahtiste meistrivõistluste esikoht (2011). Oma viimase matši pidas Lauri üritusel Raju 10, kus pidi Poola maasvõitlejalt Marcin Lasotalt vastu võtma kaotuse.

Toni Tauru (4 võitu, 1 kaotus, 1 viik) on põhjamaade arvestuses oma kaaluklassi viies mees (mmaviking.com, oktoober 2012). Toni on teravate löökide ja tugeva tai-klintšiga võitleja, kust talle meeldib sooritada raskeid põlvelööke.

B -65,8 Henri Hiiemäe (3D Treening / Garant) vs Rafael Domingos (Brasiilia)

Tallinna spordiklubides 3D Treening ja Garant treeniv Henri Hiiemäe (3 võitu, 0 kaotust) on tugeva püstivõitlustaustaga vabavõitleja. Oma viimase matši pidas ta üritusel Raju 10, kus alistas väga effektse tehnilise nokaudiga Leedu võitleja Ramunas Paliunise. Samuti on Henri käesoleva aasta Eesti meister K-1’s.

Rafael Domingos (1 võit, 0 kaotust) on väga tugeva maasvõitlustaustaga sportlane. Lisakas rohkele võistluskogemusele omab Demian Maia üks parimatest õpilastest brasiilia jiu-jitsus kõrget taset näitavat pruuni vööd.

B -65,8 Helin Paara (Team Scared & Paranoid) vs Eeva Siiskonen (Soome)

Tallinna spordiklubis 3D Treening treeniv Helin Paara (1 võit, 1 kaotus) on Eesti ainus naisvabavõitleja. Brasiilia jiu-jitsus lillat vöötaset omava Helini parimaks saavutuseks on Soome amatööride lahtiste meistrivõistluste esikoht oma kaaluklassis ning samal võistlusel võetud teine koht üks kalukategooria kõrgemas klassis (2011).

Eeva Siiskonen (1 võit, 0 kaotust) on käesoleva aasta Soome amatööride meister. Taipoksi taustaga Eeva tugevaimaks küljeks on püstivõitlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles