Viljandi peab kodusaalis kaks olulist mängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall.
Viljandi Metall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Metall jätkab mänge võrkpalli Soome-Eesti ühisliigas, kui laupäeval on Eesti meistri vastane Oriveden Ponnistus ning pühapäeval mängitakse turniiritabeli liidri HPK naiskonnaga.

Viljandi võrkpalli huvilised saavad laupäeval näha koduvõistkonna vastu mängimas alanud hooajaks Ponnistuse naiskonda siirdunud Anu Ennokit, lisaks on võistkonnas üks Valgevene ja Ameerika Ühendriikide võrkpallur. Oktoobri alguses suutsid viljandlannad Ponnistuse vastu kolm võidupunkti noppida, võites mängu 3:0 (24, 24, 22).

Nimetatud võit on Soome-Eesti ühisliigas mängiva Viljandi jaoks tänavusel hooajal ainus, nelja punktiga kuuest mängust hoitakse turniiritabelis 9. kohta. Ponnistus on seitsmest mängust kogunud 8 punkti, mis hetkel annab kuuenda koha.

Viljandi ja OrPO kohtumine algab Viljandi Maagümnaasiumis kell 14, pühapäeval kell 13 mängitakse Viljandi Spordihoones HPKga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles