Taaramäe: Trofimov oli täna tugevam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Erakogu

Täna Baskimaa velotuuri teisel etapil võimsa teise koha saanud Rein Taaramäe (Cofidis) tunnistas, et etapi võitnud venelane Juri Trofimov oli täna tugevam.

«Trofimov oli ikka tugevam,» tunnistas 21-aastane Taaramäe portaalile rattaprofid.com. «Mu enesetunne oli parem kui eile ja GP Induraini ajal, aga päris powerit veel ei ole.»

Taaramäe võimaluse etapp võita rikkus ära lõpukilomeetritel olnud väike lauge tõus.

«Esimest korda jäin ma maha, sest ta kiirendas, mul ei olnud jõudu kaasa minna,» analüüsis noor rattaproff. «Laskumisel tegin targasti - spurtisin nii palju hoogu sisse, kui tuli ja siis veeresin aerodünaamisises positsioonis palju kiiremini kui Trofimov ees. Poleks seda tõusunukki olnud lõpus...»

Cofidise bossid jäid noore hoolealuse sõiduga väga rahule. «Nad ütlesid, et ma olin tugevam kui Trofimov, aga ma selle jutuga päri polnud,» rääkis Taaramäe.

Taaramäe pole veel otsustanud, mis plaanidega ülejäänud etappe sõitma läheb.

«Suurt päeva enam teha ei tahaks, aga mäekuninga särk on samas soojas,» hindas ta. «Ma ei tahaks endast kõike sellel tuuri anda, mai lõpus pean hea olema. Eks ma pea bossidega nõu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles