Tarvas ja Valga said Balti liigas võidulisa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas (kollases).
Rakvere Tarvas (kollases). Foto: Andres Haabu / Postimees

Korvpalli Balti liigas oli täna võistlustules kolm Eesti klubi. Rakvere Tarvas alistas Riia Baronsi 71:68, Reimo Tamm tõi võitjatele 20 punkti, Juris Umbraško lisas 14 silma. Arturs Brunins oli 23 punktiga kaotajate resultatiivseim.

Valga sai samal ajal samuti kodusaalis 60:57 jagu Liepajast ja teenis oma esimese võidu. Raitis Grafs tõi Valga kasuks 20 punkti, kaotajate poolel viskas Toms Leiteris 10 punkti.

Tallinna Kalev kaotas Vilniuse Sakalaile 55:78. Emmanuel Okoye tõi Kalevile 18 punkti ja sai kätte 14 lauapalli. Võitjate parim oli 15 punktiga Jokubas Gintvainis.

Mängude käik:

Rakvere Tarvas on avaveerandil Riia Baronsi vastu 8:16 kaotusseisus, kui mängida jääb 3 minutit.

Valga kaotas Liepaja vastu avaveerandi 10:16.

Kui poolaja lõpuni jääb kolm minutit, on valgalased 18:24 kaotusseisus.

Tarvas kaotas avaveerandi 17:25 ja on viis minutit enne poolaja lõppu 25:30 kaotusseisus.

Pärast teist veerandaega oli Tarvas kaotusseisus 32:35.

Kohtumine Tallinna Kalevi ja Vilniuse Sakalai vahel on kulgenud tasavägiselt, esimese veerandaja võitis 20:16 Tallinna meeskond.

Kui teise veerandaja lõpuni jääb viis minutit, on kalevlased 28:24 eduseisus. Poolajavileks olid tablool numbrid 37:37.

Tarvas on samal ajal Baronsi vastu neljandal veerandajal 51:58 kaotusseisus, kui kohtumise lõpuni jääb seitse ja pool minutit.

Viimane veerandaeg on alanud ka Valga ja Liepaja mängus. Kui viimast vaatust on mängitud üks minut, juhib Liepaja 47:37.

Tarva ja Baronsi mängu lõpp läks pingeliseks, ent Rakvere meeskonnal suutis siiski 71:68 võidu võtta. Reimo Tamm oli taas Tarva resultatiivseim, tuues 20 punkti, Juris Umbraško lisas 14 silma.

Ka Valga ja Liepaja mängu saatus otsustati lõpuminutitega ja siin jäi Eesti meeskond peale 60:57.Raitis Grafs tõi Valga kasuks 20 punkti, Veljo Varese arvele jäi 12 silma.

Tallinna Kalev on kaks minutit enne kolmanda veerandaja lõppu Sakalai vastu kümnepunktilises kaotusseisus 41:51.

Kui kohtumise lõpuni jääb viis minutit, on Kalev kaotusseisus 51:65.

Tallinna Kalev kaotas Vilniuse Sakalaile 55:78. Emmanuel Okoye tõi Kalevile 18 punkti ja sai kätte 14 lauapalli. Võitjate parim oli 15 punktiga Jokubas Gintvainis.

Postimees hoiab lugejad mängude käguga kursis.

Tarval on C-alagrupis kirjas kolm võitu ja kolm kaotust, Tallinna Kalev on suutnud võita ühe ja kaotanud viis mängu. Valgal on B-alagrupis viis kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles