Tšehhi võitis Davise karikafinaalis paarismängu ja asus juhtima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radek Stepanek (vasakul) ja Tomas Berdych.
Radek Stepanek (vasakul) ja Tomas Berdych. Foto: SCANPIX

Tennise Davise karikafinaalis alistasid tšehhid Tomaš Berdych ja Radek Stepanek laupäeval paarismängus hispaanlased Marcel Granollersi ja Marc Lopezi 3:6, 7:5, 7:5, 6:3 ja viisid väljakuperemehed juhtima 2:1.

Granollers ja Lopez olid äsja võitnud ATP finaalturniiril paarismängu, kuid ka Stepanek on tuntud hea paarismängijana ning Berdych ilmselt kõigist tugevam tennisist, kuigi seda üksikmängus, vahendab bestpress.ee.

Seekord osutus Tšehhi duo kindlamaks. Kaalukeeleks oli teine sett, kus servimurdmisi esines kõige rohkem, kolmel korral. Tšehhide murde said hispaanlased tagasi, aga uuesti murdsid väljakuperemehed seisul 6:5.

Täna piisab Tšehhile karikavõiduks ühest võidust, ent see pole lihtne. Kohtumistes Berdych – David Ferrer ja Stepanek – Nicolas Almagro paiknevad hispaanlased edetabelis vastasest kõrgemal ning lisaks said mõlemad eile puhkepäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles