Jäätantsupaar Allik-Bellantuono parandas Tšehhis isiklikke rekordeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Allik ja Paul Bellantuono.
Johanna Allik ja Paul Bellantuono. Foto: Erakogu

Eesti jäätantsupaar Johanna Allik-Paul Bellantuono sai Tšehhis Pavel Romani memoriaalil juunioride seas isikliku rekordiga 5. koha.

Lühitantsu järel 6. kohal paiknenud paar tegi väga hea vabatantsu, teenides kohtunikelt isiklikku tippmarki tähistavad 70,80 punkti, mis andis neile vabatantsu arvestuses 3. koha ja tõstis kokkuvõttes 117,91 punktiga viiendaks.

Seejuures oli Alliku-Bellantuono tehniline hinne vabatantsus 22 paari seas parim.

«Oleme viimasel ajal just tehnikale palju rõhku pannud ja see kandis ka vilja, täna olid meil esimest korda kõik elemendid kas 3. või 4. tase,» rõõmustas Allik. «Nüüd tuleb hakata ka teist hinnet parandama. Oleme iga võistlusega läinud üha paremaks, aga tunneme, et reservi on veel kuhjaga.»

Juunioride MMi normid täitsid Allik ja Bellantuono juba hooaja alguses. «Mida rohkem sa võistled, seda parem sulle, seekordne tulemus paneb meid kindlasti rohkem pildile,» arvas Allik.

Järgmisena võistleb paar Eesti noorte meistrivõistlustel jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles