Tuline meeste käsipall: musi põsele, punane kaart ja püksid maha

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pasquale Maione andis Ivan Stufferile põsemusi.
Pasquale Maione andis Ivan Stufferile põsemusi. Foto: Ekraanitõmmis videost

Itaalia käsipalliliigas toimus tuline heitlus liiga liidri Bozen Loackeri ja tabelis kolmandal real paikneva Brixeni Forsti vahel, mängust endast märksa enam pakkus aga kõneainet kohtumise lõpus aset leidnud intsident.

Mängu üks suuremaid vastasseise oli Bozeni mängija Pasquale Maione ja Brixeni käsipalluri Ivan Stufferi vahel. Umbes kümme minutit enne mängu lõppu otsustas Maione teda blokeerinud Stufferile põsemusi anda. Stuffer reageeris üsna vihaselt, tõugates Maione põrandale. Seepeale andis kohtunik Stufferile punase kaardi ja saatis ta mängust minema, kuid see ärritas meest veel rohkem ja ta tõmbas endal püksid maha, pöördus Bozeni fännide poole ja haaras kubemest.

Väljakult lahkudes läks ta esmajoones Bozeni fännitribüüni ette, vahetas vastaste poolehoidjatega ilmselt mitte just kõige viisakamaid sõnu ning žestikuleeris vihaselt.

Kohtumise võitis Bozen 34:25. Brixeni kodulehe andmetel määrati Stufferile kahemänguline keeld, Maione aga pääses karistuseta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles