Chelsea peatreeneriks võib saada Rafael Benitez

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez
Rafael Benitez Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi kaotas eile Meistrite liigas 0:3 Torino Juventusele ning järgmisse ringi jõudmine muutus väga raskeks. Väga tugevalt on kõikuma hakanud ka peatreener Roberto Di Matteo tool.

Eurospordi andmetel on väga tõenäoline, et järgmiseks Chelsea peatreeneriks saab Rafael Benitez, kes 2005. aastal võitis Liverpooliga Meistrite liiga ning 2007. aastal jõuti finaali.

Benitez juhendaks meeskonda väidetavalt selle hooaja lõpuni ning siis prooviks Chelsea juhtkond alustada läbirääkimisi endise Barcelona lootsi Pep Guardiolaga.

«Võtan tulemuse eest täielikult vastutuse enda peale,» rääkis Chelsea eelmisel aastal Meistrite liiga võitjaks viinud Di Matteo pärast eilset kaotust. «Minu tuleviku kohta ei ole mõtet minult küsida. Niikaua kui asi puudutab mind, jätkan ma töötamist. Vastutan tulemuse eest ja vastutan meie esituse eest.»

Di Matteo alustas eilset mängu huvitava ründeliiniga, kuhu kuulusid Oscar, Eden Hazard ja Juan Mata. Suvel toimunud Euroopa meistrivõistluste suurim väravakütt Fernando Torres istus pingil.

Inglismaa meistrivõistlustel alustas Londoni suurklubi hooaega hästi, kuid hetkel on viimasest viiest mängust suudetud võita vaid üks ning tabelis on langetud kolmandale reale.

Rafael Benitez on olnud alates 2010. aastast töötu. Viimane tööandja oli Milano Inter, kust mees kiiresti kinga sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles