Ametlik: Di Matteo sai Chelseast kinga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Di Matteo ei ole enam Chelsea peatreener.
Roberto Di Matteo ei ole enam Chelsea peatreener. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi teatas täna hommikul, et Roberto Di Matteo ei jätka meeskonna peatreenerina. Viimaseks piisaks karikasse oli eilne 0:3 kaotus Juventusele.

«Meeskonna viimase aja tulemused ei ole olnud piisavalt head ning klubi omanik ning juhtkond aravavad, et midagi peab muutma, kui soovitakse klubi liikumist õiges suunas,» seisab meeskonna koduleheküljel avaldatud ametlikus teates.

Eraldi tuuakse välja raske situatsioon Meistrite liigas ning kinnitatakse, et soovitakse võidelda kõigi karikate nimel.

Meeskond tänas Roberto Di Matteot tehtud töö eest ning ametlikus teates meenutatakse ka Di Matteo abil võidetud ajaloo esimest  Meistrite liiga karikat.

Uut peatreenerit pole veel ametisse nimetatud, kuid spekuleeritakse, et hooaja lõpuni võtab juhtimise üle endine Liverpooli loots Rafael Benitez.

Di Matteo asus Chelsea peatreeneriks selle aasta märtsis. Käesolev hooaeg algas meeskonnaläe hästi, kui oldi pikalt Inglismaa kõrgliiga liidrid. Viimases neljas liigamängus pole aga võidurõõmu tunda saadud ning tabelis on langetud kolmandale reale. Meistrite liiga teise ringi jõudmine on samuti üsna ebatõenäoline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles