Imeline Venemaa: kaotasid, aga tahad ikkagi võita? Käi välja 2,5 miljonit!

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene rubla.
Vene rubla. Foto: Raigo Pajula

Venemaa Võrkpalliföderatsioon (VVF) sai hakkama haruldase tehinguga, pakkudes Kaasani Zeniidile vabapääset Venemaa karikavõistluste finaalturniirile (23.-29. detsembril Belgorodis) raha eest. Summaks määrati 2,5 miljonit rubla.

Tehingu ajendiks on Zeniidi mittekvalifitseermine finaalturniirile kuue parema meeskonna hulka. Peamiseks pretendendiks erikutsele peeti Zeniiti kui maa meistrit ja Euroopa Meistrite liiga tänavukevadist võitjat, kirjutab Volley.ee.

Juhul, kui olümpiavõitja Vladimir Alekno juhitav meisterklubi peaks osavõtuloa ostmisest loobuma, jääb ta mängimisõigusest ilma ja pääse läheb enampakkumisele teiste välja jäänud klubide vahel - alghinnaks seesama 2,5 miljonit. Raha ei laeku VVFi kassasse, vaid liidetakse finaalturniiri auhinnafondis olevale summale.

Karikavõitu tasustatakse nelja miljoni krooniga. Seega on igati võimalik, et tatarlaste klubi teenib hea mänguga oma kulud kuhjaga tasa. Kas Zeniit ostab edasimängimise õiguse, selgub täna.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles