Veerpalu dopinguloo otsus lükati jälle edasi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pilv (vasakul) ja Andrus Veerpalu.
Aivar Pilv (vasakul) ja Andrus Veerpalu. Foto: Mihkel Maripuu

Rahvusvaheline Spordiarbitraažikohus (CAS) pidi pidi esialgu avalikustama otsuse Andrus Veerpalu dopingujuhtumi kohta homme, kuid Postimehe andmetel lükati see esmalt detsembri keskpaika, seejärel aga veebruari lõppu.

Postimehe esialgne informatsioon sai kinnitust tänaõhtustes ETV spordiuudistes, kui Veerpalu kaitsega tegelev vandeadvokaat Aivar Pilv rääkis: «Tänase tööpäeva lõpus tuli CASilt teade, et otsuse tähtaega on taas edasi lükatud, nüüd siis hiljemalt 28. veebruariks 2013.»

Postimees uuris veel täna hommikul Pilve käest, kas nad on saanud esitada kohtule kõik soovitud tõendusmaterjalid ja kas kohus on küsinud neilt täiendavaid tõendeid.  «Kahjuks ei ole meil enne CAS-i poolt otsuse avalikustamist  võimalik nendele küsimustele vastata ega ka menetluse kohta sisulisi kommentaare anda,» vastas Pilv. «Eelnevat menetlust on meie  poole poolt lubatud ulatuses selgitatud ja kommenteeritud ning oleme püüdnud  kõikidele  küsimustele vastata ulatuses, mis on  selles menetlusstaadiumis võimalik.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles