Vettel: tegu oli kindlasti mu karjääri raskeima aastaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 sarja tänavune viimane etapp Brasiilias pakkus avaringist viimaseni kuhjaga draamat, avariisid ja muutuvat ilma.
Vormel-1 sarja tänavune viimane etapp Brasiilias pakkus avaringist viimaseni kuhjaga draamat, avariisid ja muutuvat ilma. Foto: SCANPIX

Ajaloo noorimaks kolmekordseks vormel-1 maailmameistriks kerkinud Sebastian Vettel nimetas nii tänavust hooaega kui ka tänast etappi karjääri raskeimaks.

«Väga raske on õigeid sõnu leida. See pole õieti kohale jõudnudki. Ülimalt keeruline hooaeg. Rajal, raja kõrval – ma arvan, et see oli mu raskeim aasta. Loomulikult püüdsime tugevad olla ja võidelda ning tulimegi alati raskest seisust välja,» sõnas Vettel Sky Sportsile.

«Kas või täna – mulle püüti kõikvõimalikul moel kaikaid kodarasse loopida. Aga me ei andnud alla ja olen selle üle kirjeldamatult uhke. Meie boksipeatuste ajastus polnud hea – panime kuiva ilma rehvid alla üks ring enne saju algust. Raadio ei töötanud, tegin esimesel ringil spinni, langesin viimaseks…»

Vettel ei saanudki lauset lõpetada, sest meedia-alasse saabus Fernando Alonso, surus sakslasel kätt ja õnnitles teda ning mehed embasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles