NHLi juhile avalikult surma soovinud hokimängija vabandas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Bolland on sõnakas mees.
Dave Bolland on sõnakas mees. Foto: SCANPIX

NHLi palgavaidluse taustal kipuvad mängijate tunded üle keema ja viimasena sattus piinlikku olukorda Dave Bolland, kes avaldas Twitteris arvamust, et liiga juht Gary Bettman võiks pigem surnud olla.

Chicago Blackhawksi mängija Bolland kopeeris Twitteris ühe fänni postitust, kes kirjutas: «Kes on nõus, et Bettman võiks surnud olla?» Hiljem Bolland kustutas postituse ja esines ka vabandusega. «Tegu oli eksitusega, ma ei tahtnud seda postitust mitte mingil juhul korrata,» ütles Bolland ESPNile. «Kopeerin sageli oma fännide postitusi ja seetõttu klikkisin lihtsalt kogemata valel asjal. Tunnen ennast selle tõttu väga halvasti.»

Samas pole see Bollandil sugugi esimene kord vastuolulisel kombel sõna võtta. Mullu kasutas ta ühes raadiointervjuus Vancouver Canucksi mängijate Daniel ja Henrik Sedini kohta väljendit «õed Sedinid» ja nimetas Vancouveri linna «veidrike elupaigaks».

Bolland pole seejuures ainus mängija, kellel Bettman on kopsu üle maksa ajanud. Detroit Red Wingsi kaitsja Ian White tituleeris hiljuti samuti Twitteri vahendusel liigajuhi «idioodiks», Florida Panthersi ründaja Kris Versteeg nimetas Bettmanit ja asekomissari Bill Dalyt aga «vähkkasvajaks».

Tööseisaku tõttu on NHLis tänavu ära jäänud juba 422 põhihooaja mängu ehk 34,3 protsenti tervest hooajast. Reedel teatas liiga, et ära jäävad kõik mängud kuni 14. detsembrini, samuti 27. jaanuaril toimuma pidanud tähtede mäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles