Seksiskandaal Inglismaal: abielus jalgpallistaar valetas armukesele üle aasta, et on müügimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolo Toure (vasakul) ja Manchester City peatreener Roberto Mancini
Kolo Toure (vasakul) ja Manchester City peatreener Roberto Mancini Foto: SCANPIX

Inglismaa tabloidväljaanne The Mirror avaldas intervjuu Kessel Kasuisyo’ga, keda väidetavalt tõmbas valedega voodisse Manchester City jalgpallistaar Kolo Toure.

Toure ja Kasuisyo said tuttavaks kaks aastat tagasi ühes Londoni ööklubis ja jalgpallur tutvustas ennast Ghanast pärit automüüja Francois’na.

Noorte suhe arenes ning valelik jalgpallur hakkas Zimbabwest pärit modelli kingitustega üle külvama, mille ta väidetavalt teenis autode müügist.

 «Olen siiamaani šokeeritud. Mõnedel pulmapiltidel ta nutab kuid kahe või kolme nädala pärast oli minuga voodis,» imestab naine tagantjärgi.  «Ma tõepoolest uskusin kõike mida ta mulle rääkis, kuid nüüd tundub mulle tema tollane käitumine kummaline.»

Nimelt olnud Toure tema korterisse pidevalt tulnud nii, et nokamüts peas ja suured päikeseprillid ees. Lisaks tundus jalgpallur naisele veidi tuttav, kuid kuna ta polnud jalgpallifänn, ei osanud ta meest kahtlustada.

«Ühel õhtul, kui olime hotellis, pärisin temalt, et ta on jube tuttava näoga, kuid Kolo ütles mulle lihtsalt, et ta ilmselt meenutavat kedagi. Kolmandal kohtumisel ostis ta mulle valge pesu ja me läksime voodisse,» rääkis naine Mirrorile.

Kõik tuli välja siis, kui Kasuisyo näitas armukese pilti oma sõbrale, kes tundis jalgpalluri ära.

«Tundsin ennast nii rumalana,» tõdes naine.

Kolu Toure väitis Mirrorile, et pole sellist naist oma elus kohanud.

Pilti naisest näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles