Eestlaste klubi pääses Soomes taaskord käsipallifinaali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antti Rogenbaum
Antti Rogenbaum Foto: hckehra.ee
Eesti käsipallurite Kristo Järve ja Antti Rogenbaumi koduklubi Riihimäki Cocks võitis Soome meistriliiga kolmandas poolfinaalkohtumises Turu HC Fenixi 38:30 ning pääses mängudega 3:0 finaali.

Eesti koondise endise peatreeneri Raivo Laastu juhendatava Cocksi ridades viskas viimases kohtumises endine HC Kehra mängija Järve 6 ning HC Tallasest tuule tiibadesse saanud Rogebaum 3 väravat, kirjutab hckehra.ee.

Esimese poolfinaali võitis Cocks 41:28 ning teise 32:30. Finaalis saab Cocksi vastaseks Helsinkis baseeruv HC West, kes oli samuti mängudega 3:0 parem Bert-Jan Pustõnski koduklubist Siuntio IF meeskonnast.

Cocks on viimasel kahel aastal järjest tulnud Soome meistriks. Cocksi finaalivastaseks olev endise Soome tippkäsipalluri Mikael Källmani juhendatav West võitis tänavusel hooajal teatavasti Soome karikavõistlustel esikoha. Tänavuste omavaheliste mängude suhe on viigis 3:3.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles