Kullamäe: poisid tõestasid, et saame ka Ingramita mängida

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Selle hooaja korvpalli Balti liiga üheksandas mängus alistas Tartu Ülikool/Rock Leedust külla sõitnud Panevežyse Lietkabelise 99:69 ja teenis sellega tabelisse kaheksanda võidu. Ilma Justin Ingramita mänginud TÜ/Rocki resultatiivseim oli Kristo Saage 13 punktiga.

Pingilt vaatas mängu tänavariietes Justin Ingram, keda vaevab väike seljavigastus.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul näitas meeskond, et on praegu sellises vormis, kus ühe mängija puudumine probleeme ei tekita. «Ingramile tegi selg juba pisut valu enne Južnõi mängu. Pärast seda oleme hoidnud tema treeninguid mõõdukana. Täna hommikul oli tal selg kange ja otsustasime teisipäevast mängu silmas pidades mitte riski võtta,» sõnas Kullamäe. «See oli meil selle hooaja esimene mäng ilma Justinita ja poisid tõestasid, et meil meeskonna asjad toimivad. Kui üks mees langeb korraks rivist välja, siis tuleb kohe asemele järgmine. Selle üle on hea meel nii treeneritel kui ka mängijatel.»

Balti liiga esimese ringi lõpetab Rock 15. detsembril, kui kell 16.00 võõrustatakse Juventuse meeskonda.

Enne seda peab aga TÜ/Rock kaks mängu Eurochallenge sarja raames. Teisipäeval astutakse Rumeenias vastu sealsele Gaz Metan Mediasele, kes juhib alagruppi kolme võidu ja kaotusega. Nädal hiljem sõidetakse aga Prantsusmaale, et mängida sealse JDA Dijoniga. Alagrupist edasipääsuks tuleb kindlasti võita üks kohtumine ja veel parem oleks kui mõlemad välismängud tartlaste võiduga lõppeksid. Rumeenias toetab meeskonda ka 40-pealine fänniarme, kes täna öösel teele asub ning kes tänase mängu poolajal ka fännivarustuse selga said.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles