Aavo Talvar sai MK-finaalis 7. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar (nr. 265)
Aavo Talvar (nr. 265) Foto: Ken Johnson / GoRotax.com

Portugalis Portimao kardirajal toimunud Rotaxi maailma karikavõistluste finaalis sai Senior klassis sõitnud Aavo Talvar 7. koha.

Finaali viiendalt realt alustanud Talvari start kõige paremini ei õnnestunud ning ta langes mõned kohad tahapoole. Ring-ringilt tema tempo aga paranes ning visa sõiduga hakkas ta paremusjärjestuses ettepoole tõusma. Võistluse viimastel ringidel näitas Talvar meisterlikku klassi ning suutis tihedas finišiheitluses tõusta seitsmendaks.

Talvari kiiruses ei saa kahtlustki olla, sest tema nimele jäi kindlalt finaalsõidu kiireim ringiaeg. 21-ringilise võistluse võitis iirlane Charlie Eastwood, teine ja kolmas koht läksid Suurbritanniasse.

Teistel MK-finaalist osavõtnud eestlastel finaalsõitudesse kahjuks asja polnud. DD2 Masters klassis sai Priit Sei 47. koha, Junior klassis oli Ralf Aron 52. ja Senior klassis Kairo Kivi 52. kohal.

2011. aastal MK-finaalis poodiumi kolmandale astmele tõusnud Georg Vanni jaoks lõppesid tänavused võistlused kahjuks eelsõitudes, kuna kehv mootor ei võimaldanud konkurentsivõimalisi ringiaegu sõita. Paremini läks meie lõunanaabritel, kui DD2 klassi finaalis sai lätlane Konstantin Calko teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles