Eclex alustas Balti liigat ühe võidu ja kahe kaotusega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viive-Kai Rebane.
Viive-Kai Rebane. Foto: SCANPIX

Valgevenesse sõitnud Eclex alustas naiste korvpalli Balti liigat (BWBL) võiduga. Reedel alistati Grodnos Viktoria naiskond tulemusega 71:56.

Viive-Kai Rebane tegi kaksikduubli, visates 18 silma ja võttes 10 lauapalli. Mirjam Nikolai lisas 12, Heila Rosenfeldt ja Annika Köster mõlemad 10 punkti.  Viktoria naiskonna parim oli Mariya Rashchenia 13 silma ja 10 lauapalliga, kirjutab basket.ee.

Laupäeval oli Eclex Minskis vastamisi Berezina-RCOR naiskonnaga. Põneva kohtumise lõpuks tuli Jaanus Levkoi hoolealustel vastu võtta napp kaotus 72:69.

Üleplatsimängijana viskas Viive-Kai Rebane 24 punkti, Heila Rosenfeldt lisas 12 silma. Annika Köster tegi kaksikduubli 10 punkti ja 11 lauapalliga.

Berezina-RCOR naiskonna resultatiivseim oli Iryna Chubkavets 22 punktiga.

Pühapäeval mindi vastamisi Kati Rausbergi koduklubi Tsmoki-Minskiga. Eclex pidi tunnistama vastaste paremust 74:62.

Kohtumise resultatiivsemad olid Mirjam Nikolai 14, Viive-Kai Rebane 12, Anastassia Ptitsõna 10 ning Birgit Piibur 9 silmaga. Tsmoki-Minski poolel viskas Viktoryia Harper 17 ning Kati Rausberg 14 punkti.

«Valgevene tiimid olid kõik väga sitked ja ettearvamatud, mängisid agressiivselt ja viskasid väga hästi. Kindlasti suudame Tallinnas nende vastu paremini mängida, sest 14-tunnine bussisõit ja kolme mängu järjest mängimine jätsid oma jälje nii halva viskeprotsendi kui pallikaotuste näol. Vabandused kõrvale jättes, mängisime pisut alla oma taseme ja loodame, et suudame tulevikus oma potentsiaali paremini välja mängida,» võttis raske nädalavahetuse kokku Viive-Kai Rebane.

Järgmised Balti liiga mängud peab Eclex kodusaalis Tim-Scuf naiskonna vastu 17.-18. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles