Jalgpallurite kokaiiniäris kahtlustatav jäeti vahi alla

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida prefektuur määras rikkujatele karistuseks kuni 30 päeva aresti.
Ida prefektuur määras rikkujatele karistuseks kuni 30 päeva aresti. Foto: SCANPIX

Tallinna ringkonnakohus ei vabastanud täna Eesti jalgpalliringkonda raputava kokaiiniäri süüasjaga seoses vahistatud Norman Kägo.

Ringkonnakohus jättis Nõmme Kalju amatööride meeskonnas mänginud Norman Kägo (25) määruskaebuse enda vahistamisele muutmata, ütles ringkonnakohtu sekretär ERR-i uudisteportaalile.

Eelmisel nädalal jättis ringkonnakohus vabastamata samas kriminaalasjas vahistatud tuntud narkokurjategijat Tauno Laasmet (38).

Üle 200 grammi kokaiini käitlemises kahtlustatuna on vahistatud Eesti jalgpallikoondise ja Nõmme Kalju mängija Oliver Konsa (27), narkokuritegude eest korduvalt vangis istunud Laasme (varasema perenimega Veri), Kägo, varem kohtulikult karistatud Peeter Kallas (40) ja 37-aastane Peeter.

Kriminaaluurimine käivitati karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb suures koguses narkootilise aine ebaseaduslikku käitlemist grupis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles