Tingimisi vangi mõistetud Eesti Jäähokiliidu president: poliitiline otsus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Mölder kohtus.
Jaan Mölder kohtus. Foto: Küllike Rooväli.

Harju maakohtu tänane otsus mõista Paldiski endine linnapea ja Eesti Jäähoki Liidu president Jaan Mölder süüdi omastamises ja usalduse kuritarvitamises ning määrata talle kaheaastane tingimisi vanglakaristus, hokiliidu juhtimises esialgu muudatusi kaasa ei too.

«Tegemist on ilmselgelt poliitilise protsessi ja otsusega,» vahendab ERR Sport Möldri antud ütlusi ETV spordisaatele. «Ma ei tunne endal vähimatki süüd ning ei näe põhjust rääkida tagasiastumistest.»

Kohtuotsuses lisakaristusena välja toodud keeldu töötada kahe aasta jooksul avalikus teenistuses varaliste väärtuste liikumise korraldamisega seotud ametikohal Mölder enda jaoks siduvaks ei loe. Tegemist on esimese astme kohtuotsusega, mille Mölder kavatseb edasi kaevata, kuid kui tekib kohtuotsus, mis tunnistab teda kriminaalkurjategijaks, esitab ta samal päeval hokiliidule lahkumisavalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles