ManU mängija aitab Mehhikos kuritegevust kontrolli all hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Hernandez
Javier Hernandez Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi ründaja Javier Hernandez on lisaks klubi fännidele palavalt armastatud ka Mehhiko politsei poolt, kuid mitte mänguoskuste pärast, vaid seetõttu, et ta aitab Mehhikos kuritegevust kontrolli all hoida.

Mexico City politsei teatel langeb politseile tehtavate väljakutsete hulk üsna korralikult, kui mehhiklane Hernandez parasjagu ManU eest väljakul viibib, vahendab Metro.

«Autoröövid, kallaletungid ja röövid vähenevad kõvasti,» rõõmustas Mexico City politseiülem Jorge Carlos Martinez. «Tundub, et isegi kriminaalid võtavad aja maha, et näha meie kangelast mängimas. Samas kasvab tema mängude ajal sünnituste hulk.»

Nimelt olevat omamoodi fenomen, et Hernandeze mängude ajal saabub haiglasse rohkem sünnitajaid, kuna lapseootel naised lähevad liiga elevile, kui tekib võimalus, et 24-aastane noormees võib värava lüüa ning liigne elevus kutsub sünnituse esile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles