Treeneriga tülli läinud Hulk: tahan Zeniidist lahkuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk.
Hulk. Foto: SCANPIX

Brasiillasest ründaja Hulk, kes siirdus alles sel suvel 60 miljoni euro eest Peterburi Zeniiti, on läinud tülli peatreeneri Luciano Spallettiga ja ähvardab klubist lahkuda.

Spalletti võttis Hulki eilses Meistrite liiga mängus AC Milaniga 80. minutil pingile ja ründajale ei meeldinud see sugugi - esmalt ei surunud ta platsilt lahkudes treeneri väljasirutatud kätt ja laskus seejärel Zeniidi treeneritega väljaku ääres tulisesse sõnasõtta.

«Kui olukord treeneriga kiiresti ei lahene, võin jaanuarikuise üleminekuakna ajal lahkuda,» teatas 26-aastane Hulk pärast mängu Itaalia meediale bravuurikalt. Ilmselgelt ei ole brasiillane aga arvestanud, et ta on tänavu juba mänginud nii Porto kui ka Zeniidi eest – see tähendab, et ükski Euroopa klubi teda selle hooaja jooksul enam palgata ei saa.

Spalletti ei tahtnud juhtunust seevastu suurt numbrit teha. «Kõik suured mängijad reageerivad vihaselt, kui nad välja vahetatakse. Kõige tähtsam on, et võitsime mängu,» sõnas ta pärast Zeniidi 1:0 paremusega lõppenud kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles