Video: legendaarne Gattuso näppas kohtunikult kollase kaardi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennaro Gattuso.
Gennaro Gattuso. Foto: SCANPIX

Oma värvika käitumisega paljude fännide südamed võitnud itaallane Gennaro Gattuso, kes mängib Šveitsi kõrgliigas Sioni klubis, lõbustas jälle jalgpallisõpru, võttes kohtuniku tööülesanded korraks enda kanda.

Sion külastas nädalavahetusel Young Boysi meeskonda ning kaheksa minutit enne mängu lõppu sai Gattuso hakkama lõbusa trikiga - vastasmeeskonna mängija Rapha Nuzzolo tõmbas pikali Xavier Margairazi ja kohtunik Nikolaj Hanni otsis juba taskust kollase hoiatuskaardi välja, kui kohale ilmus Gattuso. Itaallane ei mallanud aga oodata ning näppas kohtuniku käest kaardi ja näitas seda ise Nuzzolole.

Gattuso õnneks mõistis ka Hanni nalja ega hakanud sellise käitumise eest Gattusot ennast karistama. Viimane sõna jäi mängus aga Nuzzolole, kes lõi mõned minutid hiljem Young Boysi kolmanda värava ja kindlustas 3:1 võidu.

Vaata videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles