Ahjupera koduklubi lõpetas sügisringi viigiga

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ahjupera (paremal).
Jarmo Ahjupera (paremal). Foto: SCANPIX

Ungari kõrgliigas palliva Eesti jalgpallikoondislase Jarmo Ahjupera koduklubi Györi ETO viigistas sügisringi viimase mängu, Ahjupera koosseisu ei kuulunud.

Käimasoleva aasta viimane kohtumine toimus liigakarika raames, koduväljakul viigistati Honvediga 2:2. ETO asus kohtumist 22. ja 73. minutil küll juhtima, kuid viigiväravad vastavalt 37. ja 83. mänguminutil tõid lõpuvileks tabloole viigi, vahendab Soccernet.ee.

Viimasel ajal peamiselt reservmeeskonda esindanud Ahjupera ei pääsenud treeneri valikusse ka aasta viimaseks kohtumiseks ja jälgis mängu tribüünilt.

Uuele aastale vaatab ETO vastu igati healt positsioonilt: 17. vooru järel hoitakse liigas liidrikohta, edu teisel kohal oleva MTK ees on 6 punkti. Mängida on veel 13 vooru. Ka liigakarikas tagati viigiga alagrupis esikoht, mis tähendab kvalifitseerumist kevadel toimuvatesse veerandfinaalidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles