Macheda võib Unitediga sõlmida pikaajalise lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Federico Macheda
Federico Macheda Foto: AFP / Scanpix
Manchester Unitedi jalgpalliklubi noor ründaja Federico Macheda on fännide südameid võitmas ja loomulikult on nüüd käimas jutud ka lepingupikenduse kohta.

Macheda on kahes Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste mängus vahetusest sekkudes Unitedile võidupunktid päästnud ning 17-aastane on tõusnud tundmatust reservmehest miljonite fännide iidoliks, vahendab soccernet.ee.

«Federico leping kestab 2011. aastani ja augustis, kui ta 18-aastaseks saab, räägime uue lepingu osas,» ütles tema agent Giovanni Bia. «Usun, et Manchester küsib meilt viieaastast lepingut ja meie jaoks kolmel, neljal või viiel aastal vahet pole. Numbritest oleme juba rääkinud ja seal probleeme ei tule.»

Macheda on väidetavalt lähedal ka Itaalia U21 koondise kutse saamisele, kus liituks teise Itaalia teismelise ründetalendi Mario Balotelliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles