Hunt mängib enam kui 800 NFLi spetsialisti silme all

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal) kohtumises Houstoni vastu.
Margus Hunt (paremal) kohtumises Houstoni vastu. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpallur Margus Hunt andis nõusoleku, et osaleda NFLi drafti eel peetaval Senior Bowlil. Tegemist on matšiga, kus osalevad parimad ülikoolimeeskondade jalgpallurid ning neid tulevad vaatama 32 NFLi meeskonna peatreenerid, skaudid ja teised ametnikud.

Hundi kodumeeskonnast SMUst on läbi aegade saanud kutse Senior Bowlile 26 meest. Viimati osutus valituks Thomas Morstead 2009. aastal. Ülikooliliigas on Hunt blokeerinud kokku 17 lööki, mis on kõigi aegade teine tulemus. Mõni aeg tagasi sai endine kettaheitja kirja ka karjääri esimese vaheltlõike.

Senior Bowli raames peetakse treeninguid ja üritusi, mida jägib kokku üle 800 NFLi spetsialisti. Hundil on suurepärane võimalus enne drafti veel oma võimeid tõestada. Bleacherreport.com avaldas eile progoositava nimekirja, kes saavad draftis valituks ning nende väitel peaks Hunt endale tööandja leidma juba teises ringis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles