Silkeborg kaotas, Saag sekkus vahetusest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallivärav
Jalgpallivärav Foto: Corbis / SCANPIX.
Kaimar Saag pääses üle pika aja oma koduklubi Silkeborgi põhimeeskonna eest Taani jalgpalli esiliigas väljakule, aga paraku tuli neil vastu võtta 1:2 kaotus FC Fredericialt.

Eelmised mängu võitnud ja kõgliigapiletit jahtiv Silkeborg jäi tabeli keskmiku vastu teise poolaja alguses kaotusseisu, kirjutab soccernet.ee.

Kümme minutit hiljem õnnestus seis viigistada ja viimaseks 20 minutiks toodi väljakule ka Eesti koondise ründaja, aga vajalikud punktid läksid kaotsi, kuna kohtumise üleminuteil jõudsid sihile hoopis külalised.

Silkeborg püsib Taani esiliigas kolmandal kohal, ent kuna liidrid olid samal ajal võidukad, lahutab neid nüüd esikohast viis punkti ning teisest kõrgliigasse viivast kohast neli. Silkeborgil on siiski veel ka üks mäng varuks ning hooaja lõpuni jääb veel kümme vooru.

Andrei Sidorenkovi leivaisa SönderjyskE võttis samal ajal Taani kõrgliigas vastu neljanda järjestikuse kaotuse, jäädes võõrsil 1:3 alla Randers FC-le, ning jätkab viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles