Veerpalu võitis Soomes sprindivõistluse, Tammjärv jõudis naiste seas poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tammjärv
Kati Tammjärv Foto: Liis Treimann

Soomes Lapinlahtis peetud FISi sprindivõistlusel tuli Anette Veerpalu juunioride arvestuses võitjaks, Kati Tammjärv sai naiste seas kolmanda koha.

Veerpalu edestas A-finaalis valgevenelannat Liana Haroškat ning soomlannasid Noora Pursiainenit ja Greta Kurkineni. Meesjuunioride A-finaalis jäi Toomas Kollo alla vaid Teemu Huhtalale, kuid edestas ukrainlast Oleksandr Tšelenkot ja soomlast Tuomas Nurkkalat.

Naiste seas näitas Tammjärv kilomeetri pikkusel vabatehnikas läbitud sprindirajal kvalifikatsioonis kolmandat aega ning lõpetas võistluse soomlanna Katri Lylynperä ja ukrainlanna Marina Lisogori järel poodiumi kolmandal astmel. Piret Pärnik sai 15. koha. Meeste sprindis, kus nelikvõit jäi Soome, sai Marko Kilp viienda ja Andres Kollo kuuenda koha,  parim oli Lasse Paakkonen. Karli Veelain lõpetas 34. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles