Hambutuks löödud vutitäht: jumal tänatud, et mul juba naine on

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Crouch.
Peter Crouch. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigaklubi ründaja Peter Crouch, kes kaotas liigamängus Newcastle Unitediga vastasega kokku põrgates esihambad, suudab oma väljanägemise üle nalja visata. Nimelt peab ta end õnnelikuks, et on juba abielus modell Abbey Clancyga – vallalisena ei vaataks naised enam tema poolegi.

31-aastane Crouch põrkas õhuvõitluses õnnetult vastu kaitsja Fabricio Coloccini õlga ja lõi endal mitu esihammast välja. Pärast äpardust on ta sunnitud kandma hambaklambreid ja mängu ajal ka hambakaitsmeid. «Eelmine nädal oli päris kole. Järsku olid mul oma hambad peopesal,» sõnas Crouch Daily Mirrorile.

«Õnneks oli publiku seas hambaarst, hooajapileti omanik, kes ka klubi heaks töötab. Ta tuli platsi äärde ja tegutses kiiresti, päästes mu hambad. Ma ei ole kunagi pidanud klambreid kandma, isegi lapsena mitte. Kui mul suu puhtaks löödi, ütlesin Abbeyle – jumal tänatud, et ma juba abielus olen, muidu oleksin ikka päris plindris!» naeris Crouch.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles