Hurrikaani võitis, hea mängu teinud Jagolt 20 punkti

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago rünnakul.
Eerik Jago rünnakul. Foto: Liis Treimann

Soome võrkpalli meistriliigas kohtusid pühapäeva õhtul eelmise hooaja kaks esimest, Sastamala VaLePa ja Loimaa Hurrikaani. Koduväljakul jäi 3:2 peale Eerik Jago tööandja Hurrikaani.

Hurrikaani üks tulemuslikumaid oli 20 punktiga (42%) just Jago, ühe punkti enam sai kirja kapten Ismo Moilanen, vahendab volley.ee. Vastapoolel skooris suurelt Olli Kunnari, kes tõi 65-protsendise rünnakuresultatiivsuse juures koguni 37 punkti.

Tabelijuht on 38 punktiga 15st mängust Lakkapää, seitsme punktiga jääb maha Hurrikaani. VaLePa on 30 punktiga kolmas, kuid vaid 13st mängust.

Uuel nädalal seisab Hurrikaanil ees Challenge karikasarja 1/16 finaali korduskohtumine Kastela Mladostiga (Horvaatia), avamängu koduväljakul võitis Soome klubi 3:1. Tolles mängus sai Jago meeskonnakaaslastelt ja peatreenerilt kiita eeskätt suurepärase (76%) pallingu vastuvõtu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles