Kreegi koduklubi sai napi võidu, Pajusalu ja Puparti tööandja suure kaotuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu.
Raimo Pajusalu. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Prantsusmaa võrkpalli kõrgeima liiga kümnendas voorus sai Pariisi Volley meeskond napi võidu ja Rennes Volley suurelt lüüa.

Pariisi meeskond võitis Beauvais Oise 3:2 (23, 18, -18, -23, -15). Ardo Kreek tõi kaheksa punkti (56%), sealhulgas kolm blokis. Pealinlaste uuem täiendus, soomlane Mikko Oivanen, kogus sama resultatiivsusprotsendi juures 35 punkti. Pariislased tõusid tabelis neljandaks, vahendab volley.ee.

Rennes’i meeskond seevastu langes pärast 0:3 (-21, -22, -12) kaotust Ajacciole kümnendaks. Raimo Pajusalu sai oma nimele kümme punkti (50%), vaid kahes geimis platsil käinud Keith Pupart tõi ühe blokipunkti.

Naiste esiliigas sel nädalavahetusel ei mängitud. Polina ja Natalja Bratuhhina ründeteravuse abil ainuliidrina jätkava Terville’i Florange’i järgmine vastane on teisel kohal olev Quimper Volley. Punkte on neil vastavalt 27 ja 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles