Dortmundi spordidirektor: kohtuniku vabandus ei too meile punkte tagasi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcel Schmelzer ei suuda uskuda, et Wolfgang Stark talle selles olukorras punase kaardi otsustas anda.
Marcel Schmelzer ei suuda uskuda, et Wolfgang Stark talle selles olukorras punase kaardi otsustas anda. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliklubi Dortmundi Borussia spordidirektori Michael Zorci sõnul on küll tore, et laupäevases mängus Wolfsburgiga 35. minutil Borussia mängija Marcel Schmelzeri platsilt ära saatnud ja vastastele penalti määranud kohtunik Wolfgang Stark tunnistas oma eksimust, ent tõdes, et tegelikult pole sellest suurt kasu.

Stark andis Schmelzerile punase kaardi, kuna arvas, et ta mängis palli käega, hiljem aga nägi ta juhtunut videokorduses ja mõistis, et langetas vale otsusega, kuna tegelikult puutus pall Schmelzeri põlve. Stark palus Dortmundi ees avalikult vabandust ja tõdes, et nii punane kaart kui Wolfsburgile määratud penalti olid vead.

Enne vahejuhtumit mängu 1:0 juhtinud Dortmund kaotas kohtumise 2:3.

«See on väga hea, et ta vabandust palus,» vahendab Goal.com Zorci sõnu. «Aga vabandus ei too meile punkte tagasi, seetõttu pole sellest ka väga kasu. Kõik nägid, et kohtunik mõjutas mängu kulgu meie kahjuks.»

Tiitlikaitsja Dortmund paikneb praegu Bundesligas 3. kohal, kaotades liidrile Müncheni Bayernile 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles