Taipoksija Mirkko Moisar peab Tais matši

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar (keskel).
Mirkko Moisar (keskel). Foto: Team Moisar taipoksiklubi

Taipoksija Mirkko Moisar on raskest jalavigastusest paranenud ning treenib 30. märtsil Londoni toimuvaks profimatšiks. Enne seda on tal plaanis 15. detsembril võistelda Tais.

Moisar sai tugeva jalavigastuse 2011. aasta augustis toimunud treeningul, mis lõi ta rivist välja pikaks ajaks. Vigastusest paranemine on võtnud aega pea aasta, mille sisse on jäänud jalaoperatsioon ning 6-kuuline taastusperiood, teatab Team Moisar taipoksiklubi.

Nüüd on Moisar  viimased kolm nädalat treeninud Tai Kuningriigis Chiang Mai linna KC Muay Thai treeninglaagris ning valmistumas 30. märtsil Londonis O2 Stadiumil Enfusion Live UK-l toimuvaks K-1 profimatšiks.

Moisar kommenteerib oma  treeninglaagrit Tais järgnevalt: «Vigastus ei anna enam tunda. Ehk on see on siinse kliima tõttu. Treenin 2 korda päevas 6 päeva nädalas. Alustame hommikul kell 7 ja lõunane trenn on kell 16. Ise tunnen, et hea vorm hakkab tagasi tulema. Sellest tulenevalt otsustasime  treeneritega juba 15. detsembril mind siinse klubi poolt korraldatavatel muay thai võistlustel ringi lasta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles